Skiferie i Norge

Find og book nemt skiferie til Norge her eller kontakt en af Alltime Travels erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 3939 for tips, råd og vejledning om skiferie til Norge. Alle ferierådgiverne er erfarne og passionerede skiløbere, og de kender skiområderne i Norge som deres egen bukselomme. Derfor kan de give dig en både kvalificeret og personlig rådgivning om skiferie til Norge. Læs alt om skiferie til Norge her på siden og bestil skiferie til Norges to største skiområder; Trysil og Hemsedal her.

Find og bestil skiferie til Norges 2 største og bedste skiområder

Skiferie i Trysil

Trysil er Norges absolut største skiområde. Det store og varierede skiområde tilbyder udfordringer for hele familien, uanset om du er nybegynder eller har flere års erfaring. Skiområdet i Trysil fordeler sig på 3 sider, som alle er sammenhængende og giver rig mulighed for at tage på ture rundt i terrænet. Du finder intet mindre end 71 km velpræparerede pister fordelt på i alt 66 nedfarter.
Liftsystemet i Trysil er velfungerende og bringer dig hurtigt rundt i det spændende skiområde.

Bestil skiferie til Trysil.

Skiferie i Hemsedal


Hemsedal er med rette kendt under navnet “De Skandinaviske Alper”. Fjeldet i Hemsedal er “klippet” og minder allermest om de bjerge, man kender fra Alperne. Hemsedal er Norges 2. største skiområde og kan fuldt ud måle sig med skiløbet i Trysil. Skiområdet i Hemsedal går helt op til 1530 m og sikrer derfor fantastiske sneforhold fra åbningen i november til et stykke efter påske. Hemsedal er velegnet til hele familien og har alt fra flade grønne pister til udfordrende sorte. Centralt beliggende i bunden af skiområdet finder I det store børneområde, som skal danne de bedste rammer for børns første erfaring med skiløb.

Bestil skiferie til Hemsedal.

Om Norge som skiland

Norge ligger højt på ønskelisten, når snakken falder på den årlige familieskiferie. Skiferie til Norge er populært som aldrig før. Særligt børnefamilier pakker i stigende grad bilen og drager mod nord – på skiferie i de norske fjelde! Læs alt om skiferie til Norge nedenfor og find ud af, hvorfor danskere år efter år tager til netop Norge.

Stor snesikkerhed

Norge har en snesikkerhed, som gør destinationer i alperne grønne af misundelse, og på de norske destinationer kan du løbe på ski ca. halvdelen af året. De største destinationer åbner skiområdet i oktober/november og lukker først ned igen et godt stykke efter påske. Når påsken falder sent, har enkelte skiområder åbent helt frem til 1. maj. De helt store destinationer som Hemsedal og Trysil har et veludbygget netværk af snekanoner, og når den allerførste nattefrost indfinder sig i oktober, kører snekanonerne hver nat og producerer et komprimeret lag, som senere dækkes af natursne. Derved får man de optimale sneforhold.

Varieret skiløb

Norge er i sandhed skiferie for alle. På de største norske destinationer som Trysil og Hemsedal finder du et varieret terræn, som henvender sig til både børn, nybegyndere, øvede og eksperter. Børn og nybegyndere kan gøre de første erfaringer med skiløbet på de grønne pister eller i en af de mange børneområder, som skaber de bedste rammer for børns første erfaringer med ski. De mere erfarne skiløbere kan prøve kræfter med de røde og sorte pister længere oppe på fjeldet.

Verdens bedste funparks

Du kan trygt tage familiens teenagere med på skiferie til Norge. I Norge findes nogle af verdens bedste funparker og terrænparker med alt fra hop, rails, boxes og halfpipes. Der er masser af udfordringer til familiens teenagere og andre vovehalse. Vi anbefaler altid hjelm i forbindelse med skiløb, men bevæger man sig ind i terrænparken, er det vigtigt at have fokus på sikkerheden, uanset om du er nybegynder eller ekspert. Vi anbefaler derfor, at du bærer hjelm og gerne rygskjold. Både i Trysil og Hemsedal finder du nogle af Norges bedste funparker.

Du bor midt på bakken

Når du tager på skiferie til Norge, er en af de åbenlyse fordele, at du i de fleste tilfælde praktisk talt bor midt på siden. Det giver mulighed for, at du om morgenen kan tage skiene på lige uden for døren og køre på ski helt tilbage til hytten, hotellet eller lejligheden. En central placering tæt på pisten giver desuden mulighed for, at du i løbet af dagen kan køre tilbage til hytten og spise frokost sammen med resten af familien. Det kan også være rart og tiltrængt for børnene at holde en pause midt på dagen for at få varmen og samle kræfter. Alle hytter og lejligheder i både Trysil og Hemsedal ligger med kort afstand til pisten eller liften.

Alt for de mindste

Når familien drager på skiferie til Norge, kan du være sikker på, at de mindste i familien får en fantastisk oplevelse. I Norge er alt tilrettelagt for, at familiens mindste får en både sjov og tryg indføring til skiløbets glæder. De norske destinationer, inkl. Hemsedal og Trysil, tilbyder fantastiske faciliteter til børn og nybegyndere. Således uanset hvor du bor i området, er du aldrig langt væk fra børneområdet og skiskolen. I børneområderne findes bl.a. transportbånd, børnelifter, tegneseriefigurer som børnene kan køre igennem, varmehytte med spil mm. og naturligvis et stort team af veluddannede skilærere.

Skiferie til Norge med bil eller færge

Du kan bestille skiferie til Norge med færge eller i egen bil. Søger du skiferie i egen bil eller kombineret med færge fra Hirtshals eller København, kan du nemt bestille online her eller kontakte os på tlf.: 7015 3232 for hjælp til bestilling.