Børneskiområder i Hemsedal

Barn lærer at stå på ski

Hemsedal for de mindste skiløbere

Familiens mindste har de bedste forudsætninger for at få en fantastisk start på deres karriere som skiløbere i Hemsedal. Gennem leg, hyggeligt samvær med jævnaldrende og sjove børneskiområder får de små gode oplevelser på ski. I bunden af skisystemet finder I Hemsedals børneskiområde. Her er der tallerkenlifter, legeredskaber, rullebånd og gode begynderbakker med små hop og udfordringer.

Mød snemanden Valle

I Hemsedal kan børnene møde snemanden Valle, som er områdets maskot. Valle vækker stor glade blandt børnene! De små kan møde Valle i børneområdet, og de kan både lege og stå på ski med den venlige snemand. Mandag og tirsdag kan børnene møde Valle i Valleskogen. Onsdag og lørdag kan børnene suse i scootertaxi med Valle, hvor det er påbudt at have hjelm på. Det er en sjov og mindeværdig oplevelse, som vil give familiens mindste store smil på læben. Om torsdagen kan de små opleve Valles storslået show, som sker på Scenen i Valleskogen, og om fredagen kommer Valle med ud på pisten og står på ski med børnene.

Skiskole for børn og unge

Skiskole er optimalt for børn og unge! Det sikrer, at man fra begyndelsen af lærer den rigtige teknik på en sjov og tryg måde. Hemsedals skiinstruktører deler deres store glæde i at stå på ski til børnene, som forhåbentlig vil skabe en livslang interesse for skiløb. Her kommer børnene rundt på de gode begynderbakker og bliver udfordret på det niveau, de er på. Der er undervisning for børn mellem 3-15 år, som bliver inddelt i alder og niveau. Børn mellem 3-9 år kan lære at stå på ski på Valles skiskole, hvor de lærer alt om skiløb gennem sjove lege. Bestil skiferie og skiskole hos Alltime Travel.

Valles Vinteruger

Børn til og med 6 år har mulighed for at få gratis skileje og skiskole i Valles Vinteruger. Det gælder ophold i uge 2-5 og uge 15, hvis I bestiller inden d. 28. oktober 2023. Valles Vinteruger er spækket med sjove aktiviteter for børn med gode shows, skiløb og hyggelig afterski. Det er først til mølle på skiskolen, da der er et begrænset antal pladser. Ønsker I at få gavn af Valles Vinteruger, skal I skynde jer at bestille familiens skiferie. Skiferien til Hemsedal kan bestilles hos Alltime Travel.