Om os

Velkommen til Danmarks største rejseportal for Hemsedal. Siden er for dig som søger information om Hemsedal eller ønsker at bestille en hytte eller lejlighed i Hemsedal til året store familieskiferie. Siden drives i samarbejde med Alltime Travel og Skiferie.dk, og er Danmarks største rejseportal kun om skiferie til Hemsedal. Hos Alltime Travel og Skiferie.dk kan du bestille hytter og lejligheder til skiferien i Hemsedal, samt finde information om alt fra pisterne til restauranter, afterski, aktiviteter, og priser på liftkort, skileje og skiskole.

Finder du ikke den information, du søger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Alltime Travel på tlf.: 7015 3939 for tip, råd og vejledning og skiferie til Hemsedal. Alternativt kan de kontaktes på e-mail: kundesupport@alltime-travel.dk

Kontakt Skiferie.dk på telefon 7015 4141 eller via kontaktfomularen på siden her

Ingen kender Hemsedal bedre end Alltime Travel og Skiferie.dk. Alle ferierådgivere har besøgt de forskellige hytter og lejligheder i Hemsedal og kender desuden skiområdet bedre end deres egen bukselomme. Alle ferierådgivere er inkarnerede skiløbere og er alle store fans af Hemsedal. Deres store kendskab til Hemsedal gør, at de kan give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning omkring Hemsedal.

Vi glæder og til at høre fra dig!