Om os

Velkommen til Danmarks største rejseportal for Hemsedal. Siden er for dig som søger information om Hemsedal eller ønsker at bestille en hytte eller lejlighed i Hemsedal til året store familieskiferie. Siden drives i samarbejde af Dansk Bilferie og er danmarks største rejseportal kun om skiferie til Hemsedal. Hos Dansk Bilferie kan du bestille hytter og lejligheder til skiferien i Hemsedal, samt finde information om alt fra pisterne til restauranter, afterski, aktiviteter, og priser på liftkort, skileje og skiskole.

Finder du ikke den information, du søger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Dansk Bilferie på tlf.: 7010 4343 for tip, råd og vejledning og skiferie til Hemsedal. Alternativt kan de kontaktes på e-mail: info@danskbilferie.dk

Ingen kender Hemsedal bedre end Dansk Bilferie. Alle ferierådgivere har besøgt de forskellige hytter og lejligheder i Hemsedal og kender desuden skiområdet bedre end deres egen bukselomme. Alle ferierådgivere er inkarnerede skiløbere og er alle store fans af Hemsedal. Deres store kendskab til Hemsedal gør, at de kan give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning omkring Hemsedal.

Vi glæder og til at høre fra dig!