Events i Hemsedal vinteren 22/23

Valle underholder

Hemsedal Up N’ Down

Hemsedal Up N’ Down er en konkurrence for de erfarne skiløbere, men selvom man ikke er erfaren på ski, kan man stadig få glæde af konkurrencen. Det er sjovt at se på og overvære færden! Konkurrencen går ud på, at hold på 2-3 personer skal gennemføre en udfordrende bane med liftkørsel og styrtløb. Det er op til holdet selv, om de ønsker at gøre det på snowboard, alpinski eller telemark. Der er lavet en spændende bane rundt på Hemsedals forskellige løjper, hvor I kan overvære konkurrencen fra.  

9. marts-12. marts 2022

Påske i Hemsedal

Er I på skiferie i Hemsedal over påsken, kan I godt glæde jer til de mange forskellige aktiviteter, skisportsstedet byder på. Der er både aktiviteter på og uden for pisten. Påsken bliver fejret på hyggelig vis i Hemsedal, hvor I kan nyde skiløb i længere og lyse skidage. Der er diverse forestillinger, konkurrencer og sjove aktiviteter.

9. april-6. april 2022

SkiStar Winter Games Hemsedal

SkiStar Winter Games Hemsedal er en stor og festlig begivenhed, som afslutter den alpine konkurrencesæson med et brag af en fest. Her kommer Norges elite og unge udøvere til konkurrencer i slalom, super-G og storslalom. SkiStar Winter Games Hemsedal løber af stablen igen i 2022 fra d. 20. april – 23. april 2022.

Bestil skiferie til Hemsedal online hos Alltime Travel eller på Skiferie.dk