Aktiviteter på ski i Hemsedal

Hemsedal har mange sjove aktiviteter på ski. Her kan familiemedlemmerne udfordre hinanden og prøve andre former for ski. Book jeres skiferie billigt hos Alltime Travel eller på Skiferie.dk og oplev Hemsedals mange aktiviteter på ski til årets skiferie.

Snow Parks og Fun Ride

Hop, sving og sus afsted på skiene i en Snow Park i Hemsedal. Det er både udfordrende for den erfarne skiløber og sjovt for børnene på en og samme tid. Så bliver hele familien garanteret et godt grin og kan samtidig konkurrere og finde dagens vinder på ski.

På piste nr. 32 ligger Hemsedals Fun Ride-område med Fun Slope, velodromkurver samt sjove hop og bump. Dette område er perfekt til hele familien. Lidt længere oppe i terrænnet ligger der to større Snow Parks: Snow Park Red og Snow Park Blue. I finder desuden også SkiCross og slalombane på tid.

Hemsedal er også en meget populært destination blandt snowboardere, og har et ry for at være et af de bedste snowboardområder i Europa. Med halfpipes, big jumps, funbox, quaterpipes og virkelig god off-pist kommer snowboardere gerne tilbage til Hemsedal år efter år.

Aftenski

Skiløb slutter ikke nødvendigvis, når mørket falder på i Hemsedal. Her er nemlig intet mindre end 10 oplyste pister, hvor der både er én oplyst sort piste, én oplyst blå piste og flere grønne pister, der også er oplyst.

Herudover har flere af restauranterne og barerne også åbent hen på aftenen, så I kan tage en sen dag på ski, hvor der er knap så mange skiløbere på pisterne. Hvis der er under -15 °C bliver aftenskiløbet dog aflyst.

Off-piste

Hemsedal er kendt for at have rigtig gode muligheder for off-piste. Faktisk er der to piste, der er lavet specielt til formålet, hvor erfarne skiløbere kan prøve den sorte off-piste og mindre erfarne kan prøve den blå off-piste. Husk at kørsel off-piste altid er på eget ansvar.

I kan også komme med på guidede ture sammen med en af Hemsedals erfarne turledere og få mest muligt ud af din off-piste kørsel. På disse ture lærer du også om sikkerhed og skredfare. Hemsedal Skisenter har også sin egen skredsikre bane til træning, hvilket kan være en god måde at begynde på. Hvis du skal på off piste selv, med venner eller familie er det meget vigtigt at du/I har et godt kendskab til det og har prøvet det før.

Langrend

Er du mere til langrend, så er der også mulighed for det. Hemsedal har simpelthen det hele. I dalen finder I 130 kilometer og sammen med højfjeldets 80 kilometer danner dette de perfekte rammer for langrend i Norges imponerende natur.